GSM: +359 897658069; +359 896692303;
Моята снимка
Поморие, ул.Ангел Кънчев 32, Bulgaria
_______

Вашите мнения и препоръки

Тук можете да оставите коментар или препоръка.
Предварително благодаря на всички, които ще си направят този труд :) !

21 коментара:

Vasil Dinkov каза...

Честно казано от снимките стаите изглеждат чудесно, поздравления! :) А и цените Ви са много привлекателни! Все още не сме решили къде точно ще ходим тази година, но ако решим за Поморие, много вероятно е да отседнем при Вас..

Поздрави!

kalinazi каза...

Много сме доволни миналата година бяхме в този хотел дано само и собствениците са ни запомнили с добро.

Анонимен каза...

Миналата година бяхме при,Вас.Най вероятно и тази година ще Ви гостуваме.Виждам,че има подобрения. Поздравявам ВИ.Страхотно тихо и спокойно местенце.Желая Ви,всичко най добро.

Анонимен каза...

Петя Порязова - Много ни хареса преди 1 седмица се върнахме .Благодарим за гостоприемството.Догодина пак ще Ви посетим!

Анонимен каза...

Вчера се върнахме от там.Беше страхотно.Стаите са много приятни,хазяите също.Плажа е близо,и автогарата също.Догодина сигурно пак ще сме там.Благодарим за гостоприемството.

Анонимен каза...

От години аз и моето семейство посещаваме "Слънчогледи". Възхитени сме от отличните условия за пълноценна почивка и гостоприемството на собствениците! Очакваме тази почивка с нетърпение и се надяваме да се върнем и следващата година! Поздрави! :-)

cheffy1583 каза...

здравейте, миналата година бяхме заедно с приятеля ми при вас и беше страхотно. Тази година също ще сме при вас, даже с още 2ма наши приятели.Хазяите бяха страшно гостоприемни и весели хора а стаята ни беше много уютна и удобна.За тези, които се чудят-това е мястото.И курортисти....оставете и за нас поне една свободна стая :)))))Всичко добро и здраве на домакините.

iivanov2 каза...

Много яко хотелче! Догодина пак там:)

Има сделка ;) каза...

Здравейте!От както съм се завърнала от почивката,все се каня да пиша.Просто исках да споделя колко много сме доволни нашата компания.Всичко беше така както пише и изглежда на снимките.Спокойно градче,учтиви хора.Хазяите наистина са супер!Бяхме като като у дама си наистина,за което им благодарим.До година ако си изберем пак Поморие,определено ще е пак тази къща.Поздрави от Добрич!

Galina каза...

Здравейте!
Адски доволна, няма какво друго да добавя, малко закъснпх с коментара!
Поздрави от Димитровград!

Анонимен каза...

Здравейте,
Миналата година почивахме в къщата за гости Слънчогледите.Беше много хубаво.Благодарим на лъчезарните домакини за прекрасната почивка .Бъдете живи и здрави и все така отзивчиви.

Анонимен каза...

Здравейте!Стане ли дума за Поморие, винаги споменавам Къща за гости Слънчогледите.Тихо,спокойно местенце.Всичко е така както е показано на снимките.Страхотно гостоприемство от страна на домакините.Живи и здрави догодина пак сме там :)!

Анонимен каза...

Вчера се прибрахме!Чудесно изкарахме, много ни хареса! Чисто, приятно, спокойно! Пак ще дойдем!
Поздрави от Сливен!

Анонимен каза...

Предстои ми да посетя хотела :) пък да видим :)

Анонимен каза...

Minalata odina biame na pocivka pri vas. Ostanahme mnogo dovolni. Vsichko beshe prekrasno...i vie i staite za gosti.I tova che plajut beshe mnogo blizo. Tazi godina pak sme pri vas.Hubavo che hvanahme svobodni stai avgust mesec.Utre shte prevedem kaparoto.Ochakvaite ni na 17 avgust. Pozdravi ot Sofia,Silvia Avramova :)

Анонимен каза...

Сега си избирам местенце за тази година.....мисля, че го открих, само дано има свободни места.

Слънчогледите** каза...

Благодаря, че сте ни харесали! Има свободни места. Моля, ако проявявате интерес свържете се с нас!

Unknown каза...

Много сме доволни от престоя си. Перфектно място за почивка. Ще ви посетим пак. Поздрави от Шумен!

Анонимен каза...

Много сме доволни от къщата. Със сигурност пак ще я посетим.

Unknown каза...

Вече около 10 години посещаваме къщата. Много ни харесва. Обстановката в стаите е супер. Градината също. Мястото на къщата е много стратегическо - близо до плажа, близо до заведения и магазини.

Стоян каза...

Здравейте! Миналата година почивахме в „Слънчогледите“ и сме изключително доволни от гостоприемството на домакините. Мястото е с хубава локация, а и ние търсихме спокойствие, уют и се чувствахме като у дома си! Благодарим на домакините!
Бъдете здрави, успешен сезон и до скоро!